Vilken NATT!, vilken dag

shit vilken jobbigt natt malou har skitit ner sig själv några gånger så mycket så vi har varit tvungna att duscha henne och renbädda. kräkts en ¨ång och även idag skiter hon vatten!!!! f*ck moa som ville på Loellas kalas imorgon, men som det verkar har ju malou magsjuka....

Jag och moa passade på att gå ut på en promenad med Frieda, Lowe å Mira medans malou sov. Mötte Mika och Emanuel på vägen. trevligt längesedan vi träffades nu. varit sjuka alldeles för mycket.

Vilket väder det är idag! så skönt... imorgon ska jag jobba sedan jobbar jag tom den 13 mars... uscha... ha de så länge

övertid

jaha då har man avverkat en till dag på jobbet, jag tycker att det är jätte roligt att gå dit. idag har varit en tuff dag. väntat på varubilen som brukar komma mellan 12-13 men som idag kom efter 17. jag slutade kl 18. så som ni förstår blev det lite övertid för många idag.. men men, roligt har jag på jobbet så det gör ingenting....

moa har varit uppe länge idag för momma och moffarn var hit med en orgel. moa satt och spela och sjöng blinka lilla stjärna. min duktiga gumma, nu sover hon. trodde jag ja!! shit hon skriker ju!

åh jag sprätter i hela kroppen idag. tänk att man kan tycka att ett jobb är så roligt att man längtar till nästa dag!!! jippi att jag har fått jobb på ICA. jag TRIVS verkligen med alla mina arbetskamrater, hoppas bara att de tycker lika mycket om mig.... de kanske går och stör sig på mig varje dag!! tänk om det är så?? MEN jag tycker om dem alla iallafall!!!! kram på er

god natt på er alla

tjo flöjt

idag har jag jobbat jippi. men hade så ont i munnen när jag slutade så kunde inte prata med min kära små barn förrän värktabletterna hade börjat värka.

Nu har jag vikt in rentvätt och ska strax börja skriva CV!!!

Peter ska byta gummibälg till tvättmaskinen så att det inte behöver vara fullt av vatten i tvättastugan vid varje tvätt, broder är här för att skruva i sin nya skoter...

barnen sover sedan en timma, så trötta efter dagis stoj och lek.

Peter ville ta moa å åka å bada i näsåker idag men hon var alldeles för trött. typiskt...

See ya later alligator

Varit till Para

idag har peter klyft skotermotorn och sedan bar det i väg till några vänner i para där vi har ätit middag. jätte trevligt hade vi. tack för den goda maten!!! barnen var så trötta när vi åkte hem.

Nu tvättar jag kläder inför arbetsdagen imorgon...

Undra om jag får börja på dagenskonkurser denna vecka eller hur det blir.

kramen på er alla

Lördag

idag har jag jobbat, stressigt värre men det är bra då går tiden fort. sen har jag inte gjort så mycket.

Peter sitter i tv rummet med några vänner och ser på skoter film.

Tänk dig att som kund fråga en personal i en livsmedelsbutik om påsar att lägga potatisen i och personalen svarar - Jag är så skitnödig så jag kan inte svara, jag håller på att skita på mig!!!! helt otroligt komiskt, men fruktansvärt groose!!!
Hahaha..

det är klart man ska ha roligt ibland o¨xå. men det var på fullaste allvar faktiskt!!!

Thailändsk afton

idag har jag varit ledig, så skönt. moa är lite krasslig sov typ fyra timmar i em. hade kissat på sig i soffan:medans hon sov( första bakslaget hittills). sedfan kom frieda, andré lowe å mira hit å vi hade knytis med yhai mat!!! jätte gott och jätte trevligt hade vi...

Vi har planer på att åka utomlands iår!!! thailand som det ser ut... jätte kul!

nä nu ska jag sova jobbar imorgon, skulle ha hand om frukten så då blir det en hård dag för rygg... ha de gött

en bra dag

var å tittade på Hålla beach boys igår. trevligt trevligt var det. hade jätte skoj.
idag har jag jobbat å det har gått jätte bra, blev hämtad av peter å jessan, sedan blev det pizza!!
nu ska vi gå och lägga oss och mysa jag och gubben... så mysigt så. God natt på er allihopa!

alla hjärtansdag!

igår var vi ut på corner för att äta en tidig alla hjärtans dag middag. jätte gott. Peter å Jessan var med, vi hade så trevligt så, synd bara att jag har så ont i halsen.

sen var vi hem till mamma och hämtade barne å där blev det kladdkaka.

ja som sagt idag är en speciell dag- man ska komma ihåg att visa uppskattning till de man älskar.

vi ska nog gå ut ikväll!!! yippie! båda två för en gångs skull, Hålla beach boys spelar uppe på kåtabyn. tänk att Elaine och Stefan ska sitta barnvakt. hoppas barnen sover bara, de är ju lite dåliga båda två.

Hej alla vänner

tänkte bara skriva att vi inte har haft något kalas för moa där hennes vänner varit här utan enbart för släkten. Vi har ju som skrivits varit/är sjuka. hoppas på att det kan bli ett barnkalas senare när vi alla är friska! MVH Linn å Moa

foton, från 3årskalaset

Loella(kusin) och Moa



Olivia(kusin)


Moa är nu 3ÅR!

har glömt att skriva att i helgen firade vi ju vår stumpas treårsdag. tänk vad tiden går fort...

skoter turen igår

Titta vad mycket snö alltså, darlingen står upprätt... fattar inte att de tog sig därifrån.

dålig fortfarande

jag har väldiga problem med halsen fortfarande, samt att vi tre brudar har fått ögoninflammation... suck.
får vi inte bli friska snart???

igår var vi på ögon mottagningen med flickorna för att se om de har klarat sig från skelögdhet och synfel!!! deras ögon var i toppskick, och inte var de vindögda heller!! helt otroligt, vad glad jag blev.  Mina underabara perfekta barn.

nu ska jag ta å äta lunch, Tacopaj. gjorde tre stycken igår så det lär räcka ett tag framöver.

Idag fyller en väldigt god vän till mig år. Grattis gumman!!! ha en bra dag i sundsvall och jag håller tummarna!

vill ha hem henne

Nu vill jag att lilla missen ska få komma hem till oss. men men. jag är inte i tillstånd för att hämta henne, och peter har ingen möjlighet att hämta henne inna kl 13.30 på dagarna. vet inte hur vi skall lösa detta...

Idag har jag lindrigare smärtor i öronen men halsen känns som krossat glas. huvudet känns fortfarande som en vattenballong. men idag känns det iallafall som att jag ska överleva dagen. Men ena ögat kan jag inte öppna idag.

Barnen har ännu en lång dag på dagis idag. 07.00-16.30 hoppas jag känner mig bättre så jag kan lämna dem själv imorgon, då blir det inte så lång dag för dem.

andra sprängningen inatt

inatt var det dags för andra trumhinnan att spricka... hade så ont mellan 17-01 igår!!! idag blev det VC, blev sjukskriven till och med söndag, men jag hoppas på att jag är så pass pigg så jag kan jobba lördag och söndag i helgen.
men idag har det varit en riktigt jobbig dag, hoppas morgondagen blir bättre.

har inte ordnat sig med hämtningen av katten ännu, vet inte hur vi ska göra. Undra vad moa kommer att döpa den till...?

nu ska jag gå upp och sussa. sov gott allihopa

Moas present!!

uscha vad jag mår piss idag. halsen är så svullen så det gör jätte ont att svälja, öronen brinner.. och huvudet känns som en vattenballong. febern och ryggvärken vill inte släppa. jag som ville jobba imorgon. känns fruktansvärt att vara hemma och må dåligt när man vill jobba!
iallafall moa skulle ju få en fyrhjuling i födelsedags present men så blir inte fallet, fanns inga med rätt färg osv, så det får vänta tills sommaren då de får hem mer färger. det är såklart att hon ska ha en tjejfärg. blå fanns det men det tyckte jag var tråkigt... rosa camoflage hade varit snyggt tycker jag. det blir en kattunge istället i present!!! JIPPI säger mamma:) har bokat en liten hona i övik. måste bara ta oss dit å hämta. jag kan inte köra för jag mår alldeles för dåligt för det.

RSS 2.0