sjuk som bara den

kände i tisdags att allt inte var bra i magen, trodde det berodde på orligheter privat men men, så var det inte visade sig fallet. onsdags natt kräktes vi alla och sprang på toaletten, de andra mår bättre idag men jag än sämre!!! feber, dålig mage, hosta, öronsprängning, huvudvärk, ryggont( klarar inte en nysninge ens förräns det knakar i ryggen) usch så trött. jag som längtat till min lediga helg... Peter fyller år imorgon också men det är ju bara att glömma.. uscha vad jag känner mig på klago humör. har inte klivit upp från sängen sedan igår. förutom toabesöken och mat. barnen har ju kräft att man ska kliva upp ibland oxå, men de har varit otroligt lugna, men griniga!! nä nu orkar jag inte sitta upp mer. gör för ont i ryggen

jobbat å slitit

idag har jag jobbat 8-18 så idag har jag slitit! imorgon har jag en ledig dag för att sedan jobba en vecka i sträck.

Förresten bordet står i köket!!! högt och stort vart det. men men man får göra det bästa av situationen, har ju längtat så länge efter det:)

Peter är ute å kör skoter med Thomas. jag ska nog gå och sussa. imorgon ska här städas inför arbetsveckan... funderar starkt på att åka till backe och hälsa på en vän imorgon med barnen. skulle vara väldigt roligt men men, får se om vi hinner och känner oss krya.

Kramen på¨er

Köksbordet hade kommit!!

Igår åkte vi först till sollefteå för att kolla upp malous blåmärken med knölar. Läkaren som hade jobbat i 20 år hade aldrig sett nått liknande, men han trodde inte det var något farligt!!! som att jag ble´v lugn av de??? sedan kom chefsläkaren in och sa att det var blödningar i små blodkärl under huden. jaha sa jag varför får hon det då? för det kan ju inte vara vanligt när läkaren här aldrig har sett det förr... blir det fler får ni höra av er sa han, och vi gör koagulationstest och så nått annat som jag glömde namnet på... får provsvar senare...


sen åkte vi till övik, lastade vårt köksbord, lämnade av det hos håkan åkte på H&M för att byta en klänning till moa. stl 7-8 år! där träffade vi chefen, som var påväg utomlands... åh vad jag är avis!!!!!!!


sen åkte vi på paradisbadet!! jippi. jätte mysigt...
  Elaine var med oss. malou var så chockad först men tyckte det var super kul att åka rutchkana. moa hatade det. efter det åkte vi hemtill axel och ludwig för att äta välling!! men inte ville moa ha välling inte.

kl 20 började vi bilfärden hemmåt som idag skulle dras via björna, hade bokat en säng till malou. KURA heter den jätte fin 400:- för den med sängtält och madrass, super billigt! använd 2 månader. som ny alltså. nä usch nu vart inlägget långt.  KLOCKAN TOLV var vi hemma, det snöade och yrde och så var vägen oplogad från björna och hem... jag körde 45-50km/h

Malou skrek sista 45 minutrarna... suck vad jobbigt men jag förstår att hon tycket det var jobbigt lillan, kliade från kloret över hela henne. stackarn som inte tål klorvatten hade fått utstå det hela dagen...

100procent?

peter skriver på msn att bordet är i övik imrogon till 100 procent!!! tror vi på det?

ska vi SLÅ VAD?

hej, idag ska enligt unika hem mitt köksbord anlända till övik... vad tror ni?
jag hoppas på att det är sant, men jag TROR att det inte har det...

våra planer är att hämta det imorgon för att malou ska ändå till sollefteå på sjukhuset på förmiddagen pga blåmärkena som jag skrev om igår. Så vi kör runt tror jag. hade hoppats på att få åka på paradisbadet, men malou har fått tillbaka eksemen med basta. så jag vet inte om vi törs bada henne i klorvatten.

ja, så vad tror ni? kommer köksbordet innan morgonbitti så vi kan hämta det i övik imorgon?


Moa när hon var 9 månader.. vårt inbjudningskort till hennes dop 2/12-2006

BLÅMÄRKEN med KNÖLAR

hjälp vad är det nu som drabbat min lilla dotter?
för en vecka sedan fick hon ett otförklarligt böåmärka i vänstra knävecket med en knöl i, blåmärket ha vuxit och knölen likaså. började idag att gå igenom de blåmärken hon har och till min förvåning har hon ännu ett oförklarligt blåmärke fasst på ryggen med en utstickande knöl i oxå... det är hårda knölar som syns utifrån. jätte otäckt. usch vill inte ens tänka på vad det kan vara innan en läkare har tittat på det. Eksemen har kommit tillbaka oxå... nu även i ansiktet, ser ut som en clown.

Nog om malou, när jag kom hem från jobbet har moa hög feber och jätte slut. huvudvärken var jätte jobbig. stackars mina små... alltid sjuka eller nått.
imorgon är en ny dag.. hoppas på en bättre dag..
karm på er alla

mår inte bra

idag år jag pyton. ont i kroppen och känner mig febrig.. usch. men men. som tur är det inte magsjuka.

Peter fick kliva upp med barnen en timma innan mig idag för att jag mår så dåligt. om två timmar bär det iväg till jobbet. tjoho, hoppas jag mår bättre då.

Jag har förhoppningar att till på tisdag få hämta mitt köksbord, tänkte att peter skulle få ta ledigt så kan vi åka och bada på paradisbadet med samma gång. hoppas hoppas. nu är det väll ändå på tiden att jag ska få hem det där förbaskade köksbordet!!! eller? inga fler urspårningar för tåget eller att affären brinner. det får vara nog nu tycker jag.

Ha en bra dag

ensam igen

ja som vanligt, trodde att gubben skulle hålla sig inne med mig ikväll. men ack vad fel jag hade. på två veckor har jag haft honom inne en kväll, när vi ahde besök. jag känner mig jätte instängd idag. först är det för kallt för att gå ut och så är barnen dåliga och när man är på jobbet pratar man ju bara ytligt med folk. jag vill diskutera och prata med nån. jag blir tokig. när peter kommer in kring halv tolv, tolv orkar jag ju inte prata nått. kan inte städa heller för moa sover jätte ytligt idag. beror väll på förkylningen kanske. nä får väll slå mig ner framför dumburken som vanligt, men ikväll fanns inget att se tyvärr. får väll gå å lägga mig kanske. ska ju jobba imorgon:) skönt att komma ut lite iallafall...

steken på spisen

Nu är steken på spisen så om en timma är den färdig cirkus.
idag blir det älgstek, med sås och potatis. längesedan sist nu. mums
uscha vad kallt det var när vi åkte å handla. moa fick panik för att hon tappade en vante.
till veckan blev det jobb oxå. mån, ons, tors, lör och söndag. nästan heltid tilll veckan alltså.
nu väntar vi på att malou ska vakna så blir det mellis.
Moa och Loella i svampskogen, i bakgrunden,Jag, Linda, staffan, kira och malou i vagnen

Kallt. men måste UT


idag är det närmare -30 grader ute, men tyvär måste jag ut med mina sjuka barn,
så tomt i kylskåpet å mat måste man ju ha...

jag ska även på ica för att sehur jag jobbar till veckan. måste meddela dagis idag.

Barnen mår lite bättre idag, moa har ingen feber alls medans malou har lite förhöjt..

har plockat och donat här hemma så det är bara att dammsuga och skura ikväll efter att jag plockat bort leksakerna.

köksbordet

som sagt tidigare får jag ju aldrig mitt beställda köksbord, idag ringde jag igen och frågade när det skulle komma, då sa de att det skulle komma till sundsvall idag eller imorgon bitti.
senare på em ringer det från sundsvall och de säger att tåget spårat ut!!!!!
fuck, detta händer inte tänkte jag. det var sista beställningen på det köksbordet oxå. men det visade sig att bordet skulle finnas inne i sundsvall sent på måndag kväll så på tisdag kan vi hämta det!!!! JIPPI! jag längtar så.

vilken jobbig dag!

idag har barnen haft feber, huvudvärk, ont i öronen, snoriga och hosta! helt vansinne! de har grinat hela dagen! jag är så slut i huvudet, sprungit efter papper till moa hela dagen för att det komma snor sa hon, men inte var hon snorig inte.
har nog aldrig sett moa så dålig. ögonen är glansiga och hängiga, sovit mycket och ätit nada!
ville inte ens ha glass!!! då är hon dålig.

jag som ville gå ut med barnen å leka lite idag. men men så är det att ha barn som gubben sa.
tjingeling

kallt idag

äntligen ledig med barnen och så är det kallt ute igen, självklart!
vad ska vi göra idag då? städa kanske. som vanligt när jag är ledig. moa mår inte 100 heller, kändes varm igår kväll..
nu sitter barnen i badet och jag ska passa på att ta mig en dusch.

har lämnat

Nu har jag lämnat barnen på dagis och ska snart åka å jobba. ska även ringa stig och höra vilken dag jag börjar till veckan.

igår åkte vi skoter upp till slalombacken. vi fikade där med peter och jessan. sedan kom de förbi med en jätte fin present! tack så jätte mycket, jag blev jätte glad!

barnen är förkylda idag, griniga nå hemskt hoppas et inte blir värre bara.

godmorgon

godmorgon allihopa. idag har jag ledigt, måste ta till vara på denna dag, kan bli den sista på många veckor. till veckan börjar jag på dagens konkurser! har fått en prov anställning. jag hoppas jag tycker om jobbet och att stig blir nöjd med mig, vore skönt med en heltid, schemat är ju inte fyskam heller!
8-17 varje vardag!!!

Ikväll ska vi åka skoter upp till slalom backen och fika med peter ¨jessan.

nä nu ska jag ta hand om mina underbara barnsom just nu leker för fullt..

födelsedagen!

Gårdagen var jätte bra. hade gett mig in på att baka en ny sorts tårta för mig, after eight tårta med fluff tror jag det hette. den blev ganska så bra, sedan gjorde jag en varm smörgås tårta, Jag tycker bättre om den kalla måste jag säga... vad jag fick då. jo jag fick en massa pengar och ett presentkort på corner där det stod HA EN SKÖN BF MIDDAG: BF står för barn fri!!!  så himla bra!!! nu har jag pratat med stig och jag ska börja mest troligt nästa vecka med provarbeta!!! hoppas det går bra.. nä nu ska jag göra mig i ordning för ica. kram på er alla

mina sötnosar


besviken

Igår trodde vi att köksbordet äntligen skulle ha kommit fram, men ack nej, tar nån vecka till fick vi till svar... fuck vi har väntat snart 2 månader!!! jag ville så ha det här hemma imorgon. och ni vill ni veta.
igår skulle jag till arbetsförmedlingen. jag skulle vara där i god tid innan för att ladda in mina refernser, ca en timma innan tiden ringde ett 010 nummer! af så klart. marie louise är sjuk idag var det en kvinna som sa. VA!!! jag är precis i sollefteå sa jag för jag skulle vara hos er innan. ojdå sa kvinnan, men då får du väll shoppa idag då! sa hon. hallå! tror ni att det är roligt och billigt att köra eller?????????? var sssåååå arg!
Nu bakar jag tårtor för fullt. hoppas jag lyckas med dem.
hade

hoppas

jag hoppas på att mitt nya köksbord anländer imorgon till övik.. beställde det i november, skulle få det till julklapp, men det blir nog kanske en födelsedagspresent!! hoppas hoppas, jag vill så ha det på söndag när jag fyller år.

CV!!! fy tusan

Hej idag har jag varit hemma med barnen. kom på att jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och jag har inte skrivit mitt CV... vet ni vad jag gjorde? jag tog ett brev som jag skrev i somras till ica här och ändrade lite bara. lättsamt. vi ska besikta bilen oxå imorgon.. så det blev tvättning ikväll... barne har lång dag på dagis för första gången. 8-15.30!! hoppas det går bra. trötta lär de ju vara imorgon kväll iallafall.. många kramar

moa sover

Moa sover å klockan är bara 21. läste bara saga och sa godnatt, jag var tvungen att gå in en gång.. hoppas bara hon kan sova hela natten nu oxå.. hon brukar ju komma in till oss vid 2-3 tiden på natten. idag har jag jobbat. haft en bra dag på jobbet. nu väntar jag på att gubben ska komma hem, han har farit på innebandy. bra han rör på sig. på tal om att röra på sig så har jag och en god vän bestämt oss för att börja gå igen. skönt, ifjol gick vi en mil 4 ggr per vecka, det gjorde bra för kroppen det. jag är så himla choklad sugen, vet att jag har en paradis i skafferiet men jag ska inte!!! men jag vill må jag säga.. imorgon är jag ledig så då ska jag och barnen bara mysa för oss själva!!! äntligen! det blir lite tvättning oxå och lite planering inför söndagen. (jag fyller 25år) nä nu ska jag gå och sätta mig framför dum burken en stund innan sängen kallar. kram på je

stökat här hemma

Idag har peter börjat jobba igen, han har varit hemma i över 3 veckor. jag däremot har ju jobbat och slitit jag:) idag har jag  tvättat kläder, diskat, lämnat barnen på dagis, fixat papper och pratat med banken. om en timma börjar jag jobba. nu ska jag ta å äta lunch.

läggdags!!

Nu har jag sett filmen, peter sa att det skulle va en action men killarna blev nog besvikna det var en ren DRAMA!!! hihi. nu ska jag hoppa in i duschen, har varit en stressig dag på jobbet fast det bara var 4 timmar!! men mycket varor skulle ut innan morgondagen då det kommer mer varor. moa har det besvärligt med sovningen!!! är det någon därute som vet vad man ska göra när de redan vid middagen säger- moa vill inte sova mera! sedan är det grin från kl 19 när vi lägger henne till kl 23... fattar det inte, själv somnar jag men hon ligger och tittar rakt upp i taket.  skriker hysteriskt om vi går ut ur rummet! provat allt känns det som. nä nu lcokar duschen. ha det bäst allihopa! kram

Malou när hon fyllde ett


trettondagen

Hej. idag har jag jobbat en kort dag4 timmar, sedan bar det iväg till mamma för att äta middag. jag har just lagt flickorna och ska nu se på film, ¨the deal¨ hette den. brorsan är här oxå. ha de

godmorgon

Idag fick vi sovmorgon, malou vaknade 8.38 så det känns skönt. om tre timmar ska jag jobba. så vi höres.

Nyårsaftons kort

Usch så förkyld och snorig jag var idag då...Godis och tomte mössa på självast nyårsafton. att Moa var uppe till 00.30 ska oxå tilläggas

PÅ självaste nyårsafton. Malou hur förkyld och snorig som helst och moa som en spjuver, Moa var vaken till 00.30, åt väll för mycket götta... Vi firade nyårsaftonen hos Peters föräldrar i Backe, hans lillasyster med sambo och barn var där. så trevligt så...

Hej, ja ...

Hej, ja som ni ser har jag idag fixat min egen blogg!!! hipp hipp hurra, med lite hjälp av en god vän. jag fattar ju noll när det kommer till datorer. nu har jag bara ett grundläggande ansvar jämt emot bloggen och det är ju att hålla den uppdaterad! shit pommes frites hur det nu ska gå till, jag som känner att jag har så lite tid numera.. men men, gör så gott jag kan.
Kanske ska jag skriva vad jag gjort idag, jo idag har jag dammsugit och skurat, plockade bort julen igår. sedan har vi varit och hälsat på vänner hela dagen. en mycket givande dag. tack alla vänner som öp

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0